Creeer de ultieme beleving

Je bent alles voor je nieuwe woning aan het uitzoeken.. De keuken, de kleur op de muur, een nieuw interieur! Maar heb je wel aan de verlichting gedacht? Een belangrijk onderdeel waar (te) weinig tijd aan wordt besteed! Waarom wel dat luxe bankstel kopen (wat ook achteraf had gekund) maar niet de verlichting meenemen in het bouwproces? Wat je ook nog eens flink geld kan besparen!

 

Verlichting heeft altijd een functie in huis. Met licht geef sfeer aan je interieur. Zelfs het beste en mooiste interieur is niet af als de verlichting niet klopt.

Lichttechniek is tegenwoordig een vak. Een LED inbouwspot moet er goed uitzien, mooi warm licht geven en dimbaar zijn. Deze laatste twee zijn zo vanzelfsprekend nog niet. Hoe vaak is het u al wel niet overkomen, een mooie hanglamp gekocht en er vervolgens na het ophangen achter komen dat hij koel wit licht geeft! Weg sfeer.. De lichtkleur en dimbaarheid zijn zo belangrijk, nog niet te spreken van het juiste armatuur.

 

Iedere ruimte heeft zijn functie en moet aangevoeld worden. Wanneer de verlichting niet klopt is het gevoel van comfort ver te zoeken. Het juiste lichtplan zorgt voor de ultieme beleving in uw woning.

Wat kan onze verlichting met uw interieur doen?

 

Dat verlichting een struikelblok kan zijn, is nu wel duidelijk. Maar wat zijn eigenlijk de trends van nu? En wat zijn onze aanbevelingen aan jouw?

Een leuke trend is bijvoorbeeld een trimless spotje (armatuur). Trimless armaturen, beter bekend als ‘rand loze armaturen’ worden direct in het plafond verwerkt zodat deze een prachtige toevoeging zijn voor je interieur, zonder teveel op te vallen. De Trimless spots zijn richtbaar zodat bepaalde objecten uitgelicht kunnen worden. De trimless armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende grootte en kleur en tijdloos van design. Dit heeft als voordeel dat deze spot in ieder interieur, welke smaak dan ook, perfect past!

Ook zijn wandarmaturen echte sfeermakers. Door het up-down strijklicht krijgt de wand een sfeervol effect. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en formaten. Onze favoriet? De Artemis is een vierkante zwarte opbouwspot. Het stoere matte uiterlijk van het armatuur is een echte eyecatcher in je woning!

Verkoop
 Naast adviseur is Morelight ook leverancier van verlichting en toebehoren. Van befaamde merken tot gelijkwaardige alternatieven. Tevens hebben we twee eigen merken gelanceerd, Colorgetix en Fengári.

Morelight is gespecialiseerd in ledverlichting en biedt met beide eigen merken de mogelijkheid een totaalplaatje te realiseren.

 

Colorgetix
De producten van Colorgetix worden veelal ingezet om een extra lichtdimensie te creëren. Door de eindeloze combinaties van kleuren en mogelijkheden is voor ieder in- én exterieur de perfecte oplossing te realiseren. In het assortiment van Colorgetix vindt u zowel ledstrips en ledlampen als de besturingssystemen, voedingen en profielen.

Benieuwd naar onze projecten?