Advies

Wilt u een ruimte die perfect ingericht is om te genieten van uw favoriete film? Wilt u tijdens het koken het nieuws bekijken/beluisteren? Een avondje in de badkamer wordt een ware spabeleving door ontspannende muziek. Of wilt u uw gasten verwelkomen met prettige muziek in uw winkel/horecagelegenheid? Wilt u uw presentatieruimte professioneel vormgeven?

Morelight biedt advies op basis van functie en gewenste sfeer van de ruimte, waarbij we rekening houden met uw wensen en behoeften. Het advies wordt vormgegeven in een volledig plan met onder andere een voorstel voor de juiste positie van audio- en videoapparatuur. Ook de bekabeling en technische haalbaarheid spelen een belangrijke rol.

Bekijk het portfolio voor een impressie van ons werk.

Verkoop en realisatie

Naast adviseur is Morelight ook leverancier van audio- en videoapparatuur en toebehoren. Van befaamde merken tot gelijkwaardige alternatieven. Of het nu om advies, ontwerp of realisatie gaat, Morelight is expert op het gebied van verlichting, audio, video en domotica.

Thuisbioscoop

Thuistheater, home cinema, home theater of thuisbioscoop. Het principe is gelijk, een ruimte die perfect ingericht is om te genieten van uw favoriete film. Met de juiste kwalitatief hoogwaardige apparatuur vergroot u uw kijkplezier. Ook bioscopen spelen hier op in en bieden u de mogelijkheid bioscoopfilms thuis te bekijken.

Met de toepassing van domotica maakt Morelight het mogelijk uw tv’s te bedienen met uw iPhone, iPad of tablet. Het totaalconcept dat Morelight biedt bestaat uit de keuze voor een beamer met –scherm of een tv-scherm, de audioapparatuur én de juiste verlichting voor de ultieme sfeerbeleving.

Muzieksystemen, narrowcasting en multiroom audio

Een achtergrondmuziek in uw winkel of horecagelegenheid is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het aanbod audiosystemen is eindeloos, maar wat past het beste bij uw locatie? Bij de keuze voor het juiste audiosysteem zijn vele factoren van belang. Morelight werkt als uw adviserend partner, of het nu gaat om een aanvulling op het huidige systeem of een geheel nieuwe installatie.

Met narrowcasting toont u informatie op beeldschermen in uw winkel of horecagelegenheid. De audiovisuele informatie past u eenvoudig aan, van reclames tot weekmenu’s en wist-u-datjes. Multiroom audio maakt het mogelijk in verschillende ruimtes dezelfde óf verschillende muziek af te spelen. Met deze toepassing van audio in uw winkel of horecagelegenheid creëert u de gewenste sfeer in iedere ruimte.