Over Ben van de Bunt

Ben van de Bunt

Eigenaar van een prachtig bedrijf dat ontzorgt!

Ik maak van elk project een speciaal project, naar uw wensen en behoeften.
Mijn ontwerpen bestaan uit twee hoofdlijnen, Comfort verhogend en levensloop bestendig !

Tevens vind ik sfeer en beleving erg belangrijk in mijn ontwerpen

Nieuwsgierig hoe wij dit allemaal doen, daag me uit !

Ik kom geheel vrijblijvend bij u langs !

Neem contact op
Over Ben van de Bunt

Thuiskomen na een lange dag werken; bij binnenkomst staat de verlichting al op de avond stand, een relaxt achtergrond muziekje voor de juiste sfeer en de verwarming staat op de juiste temperatuur. Zelfs de oven is al voorverwarmd en de wasmachine is klaar. Dat scheelt even tijd? Nog niet te spreken over de boodschappen; via de camera op je telefoon heb je gezien dat er nog genoeg boodschappen in huis  zijn en je niet langs de winkel hoef te gaan. Via spraaksturing vraag je of de volume van je favoriete nummer wat harder kan en of de gordijnen dicht kunnen. De mogelijkheden zijn eindeloos..

Bekijk onze projecten