Vergoot je wooncomfort

Domotica is een ander woord voor huisautomatisering. Het klink misschien wat ingewikkeld, maar domotica is veel leuker dan je denkt!

Domotica zorgt voor verhoging van gemak, comfort, en veiligheid in je woning .
Tegenwoordig wordt de technologie in een woning steeds uitgebreider, en creëert daarom veel mogelijkheden!

Je wooncomfort gaat met sprongen vooruit door domotica. Zowel overdag, of wanneer het avond wordt, dan kun je vanaf je iPad alle gordijnen of rolluiken sluiten, de verwarming wat hoger zetten, alle lichten dimmen en de beveiliging inschakelen. Je ziet in één oogopslag dat alles in orde is en dat geeft een prettig gevoel.

Door te werken met sensoren hoef je ook s nachts geen schakelaar aan te raken wanneer je iets wilt drinken of naar

het toilet gaat. De verlichting springt zacht gedimd aan op de route naar het toilet en gaat ook automatisch weer uit als er geen beweging meer wordt waargenomen.

Een er zijn nog veel meer voordelen.

Domotica kan bijvoorbeeld een hoop kosten besparen doordat alles centraal wordt gestuurd. Er blijven niet ongewenst lampen aan staan, en de verwarming wordt automatisch geregeld door de persoonlijk ingestelde scenes.

Veel mensen denken dat het systeem zelf duurder is dan een gewone installatie. Dit hoeft niet het geval te zijn. Wanneer u de mogelijkheden afzet tegen de kosten, zult u zien dat de aanvangskosten van een gewone installatie lager zijn. Maar wanneer u meer comfort wilt is een domotica systeem al snel voordeliger. Bovendien zijn de basissystemen vaak erg beperkt en kan je met een domotica systeem alle kanten op. Zo wordt uw huis een echt droomhuis!

Levensloopbestendig